Disclaimer

We wensen dat uw bezoek op onze website aangenaam en leerrijk is. Hieraan zijn wel wederzijdse rechten en plichten verbonden. Het is daarom belangrijk dat u onze gebruiksvoorwaarden leest vooraleer u de website bezoekt. U aanvaardt deze namelijk automatisch door op onze website te surfen of de informatie ervan te gebruiken.

Alle informatie op deze website wordt door AZ Monica met veel aandacht en zorgvuldigheid nagekeken.  Er wordt gestreefd naar maximale volledigheid, accuraatheid en nauwkeurigheid van de informatie op deze website. Toch kan AZ Monica niet garanderen dat de informatie die ze aanbiedt ook altijd zo volledig is of blijft. Het ziekenhuis kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van gebruik van deze informatie. Indien u vaststelt dat er foute of onvolledige informatie op de website staat, mag u ons dit altijd melden en wij zullen proberen dit zo snel mogelijk recht te zetten. Bovendien kan de inhoud van de website ten allen tijde aangepast worden, zonder voorafgaande melding.

Deze website bevat verwijzingen naar andere sites die niet beheerd worden door AZ Monica. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de informatie  of het privacybeleid op deze websites. Indien de gebruiker persoonsgegevens via deze website verstrekt, dan verwerkt AZ Monica deze conform de geldende wetgeving. AZ Monica maakt persoonsgegevens niet bekend aan derden. De gebruiker heeft steeds toegang tot zijn persoonsgegevens en kan ze laten aanpassen of verwijderen.

Alle aangeboden informatie of advies is louter algemeen. Het is niet afgestemd op individuele personen en kan niet als diagnose, therapie of advies dienen. Indien u persoonlijke medische informatie of advies wil, raden wij u aan een arts te raadplegen.

De volledige inhoud die op deze website wordt getoond is, tenzij expliciet anders vermeld, eigendom van AZ Monica. De auteursrechten van deze website liggen bij AZ Monica. Niets van het materiaal mag worden gebruikt, gereproduceerd, gekopieerd of doorgestuurd tenzij voor persoonlijk gebruik, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van het ziekenhuis.

Voor eventuele vragen over de inhoud en/of het gebruik van de website kan u zich richten tot de webmaster via lieve.dierickx@azmonica.be.